Kennel Proseccos  - etablert 2016


Velkommen til Kennel Proseccos! Vi holder til i Asker (tidligere Røyken Kommune). Her bor vi tett ved grensen til Kjekstadmarka. Vi elsker å ha med hundene på oppdagelsesferd i området vi bor i. Vi har også en hytte i Ula som ligger i Larvik Kommune. Her er det også mange muligheter for turer langs sjø og skog.


Vi er stolte eiere og oppdrettere av Lagotto Romagnolo.

Vårt mål er å tilby sunne valper med godt temperament, med rasetypiske egenskaper og detaljer i henhold til rasestandarden for lagotto.


Hos Kennel Proseccos går vi den ekstra milen for å støtte våre valpekjøpere gjennom hele prosessen.  Enten du har spørsmål om rasen, trenger råd om trening og pelsstell, eller bare ønsker å dele gleden over ditt nye tilskudd, er vi her for å gi en hjelpende labb! 🐾


Vi har hatt lagotto i familien siden slutten av 2009. Da  vi kjøpte vi en hannhund fra kennel Willa Lavollen (Siv Wæhle) som het Salto. Noen år senere hentet vi Gleska Miss Behaving (Noa) fra Camilla Backman (Kennel Gleska) på Gotland. 


I 2016 fikk vi vårt første valpekull med Gleska Miss Behaving (Noa) og Regun Mango (Mango) som foreldre. Samtidig registrerte vi  PROSECCOS som kennelnavn. 


Kennel Proseccos anbefaler Din Hundeskole

for valpe- og hundekurs. Våre valpekjøpere får rabatt på første kurset.


The Lagotto Romagnolo is a versatile and intelligent breed, known for their exceptional scenting abilities and friendly nature.


Our puppies are born and raised in a loving environment, ensuring they are well-socialized and ready to become the perfect companions for your family.


Discover the joy of owning a Lagotto Romagnolo and experience their unique charm and unwavering loyalty.

Trøfler
Dobby
Dobby
Salto (Willa Lavollens)
Salto (Willa Lavollens)
Logo
Logo
Bono
Bono
First Litter - born 2018
First Litter - born 2018
unsplash